ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανακοίνωση της Αστυνομίας προς το κοινό - Έκλεισε σημείο του δρόμου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανακοίνωση της Αστυνομίας προς το κοινό - Έκλεισε σημείο του δρόμου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία με οδηγίες προς τους οδηγούς σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/8 στην είσοδο της πρωτεύουσας και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο δυο ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες – Νεκροί άνδρας και γυναίκα – Παιχνίδι της μοίρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό δυο ατόμων – Αναφορές για μοιραία σύγκρουση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναφέρει: Λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης που έγινε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της γέφυρας πάνω από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην περιοχή Στροβόλου και Λατσιών, ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία είναι μερικώς κλειστός. Συγκεκριμένα είναι κλειστός ο δρόμος στην έξοδο προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών καθώς και η μία λωρίδα της αερογέφυρας προς την Λευκωσία. Για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Στρόβολο και Λακατάμια μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου ΓΣΠ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αφήνουν πίσω τους δυο ορφανά ο 36χρονος και η 25χρονη – Έκκληση Αστυνομίας για μαρτυρίες Παρακαλούνται οι οδηγοί να ελαττώνουν ταχύτητα, να κρατούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο. Στο σημείο τοποθετήθηκε και κινητή φωτεινή σήμανση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top