ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Σκάφος Κύπριου ιδιώτη αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ – Στο χειρουργείο η 25χρονη – Στο Τμήμα ο οδηγός

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Σκάφος Κύπριου ιδιώτη αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ – Στο χειρουργείο η 25χρονη – Στο Τμήμα ο οδηγός

Το σκάφος Κύπριου ιδιώτη από την Αγία Νάπα, φέρεται να ήταν αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ ο οποίος και ρυμουλκείτο από ταχύπλοο θαλάσσιων παιγνιδιών, ανοικτά της παραλίας του Κόννου, προς την Αγία Νάπα, το μεσημέρι της Κυριακής (13/8).

Του Τάσου Χριστοδούλου Κάτω από συνθήκες που διερευνά ο Αστυνομικός σταθμός της Αγίας Νάπας καθώς επίσης και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, το σκάφος κτύπησε τον θαλάσσιο καναπέ στον οποίο επέβαιναν τρία κορίτσια ηλικίας 25, 18 και 23 ετών, εκ των οποίων οι δυο πρώτες είναι αδελφές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Προσπάθειες να σώσουν δάκτυλο ποδιού 25χρονης – Τραυματισμός στα γεννητικά όργανα Από την σύγκρουση που έγινε γύρω στις 14:40 μ.μ επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός 25χρονης από την Σκωτία με καταγωγή από την Κύπρο. Η 25χρονη κινδυνεύει με ακρωτηριασμό του δεύτερου δακτύλου στο αριστερό της πόδι. Μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (13/8), η τραυματίας βρισκόταν εντός του χειρουργείου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες για να το σώσουν. Η άτυχη 25χρονη υπέστη τραύματα στο σώμα συμπεριλαμβανομένου και των γεννητικών της οργάνων καθώς επίσης και μετατόπιση σπονδύλου. Η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίζεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μεσήλικας ιδιώτης οδηγός του σκάφους που είχε εμπλοκή στο θαλάσσιο ατύχημα, βρίσκεται στον Αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας για κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE