Σοκ! Δρομέας ξεψύχησε, αλλά το ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ (video)

Σοκ! Δρομέας ξεψύχησε, αλλά το ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ (video)

Τη ζωή του έχασε ένας 55χρονος δρομέας κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή», στα Τζουμέρκα. Ο άτυχος άνδρας είχε φτάσει 1,5 χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες έγιναν προσπάθειες από τον γιατρό του αγώνα να τον επαναφέρει αλλά ο άνδρας είχε πάθει ανακοπή. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, ειδοποίησε αμέσως το Κέντρο Υγείας στο παρακείμενο Βουλγαρέλι, για να στείλει το ασθενοφόρο του, αλλά καθώς αυτό δεν ερχόταν, τελικά ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα. Στο Κέντρο Υγείας συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης αλλά για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Ο κ. Γαρνέλης τόνισε πως είχε ειδοποιήσει εγγράφως για την ανάγκη διάθεσης του ασθενοφόρου, πριν καν τη διεξαγωγή του αγώνα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.