Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Μιλώντας στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ, με θέμα τηνπαρουσίαση του μεγάλου χορηγού της Λευκωσιάτικης ομάδας για τη νέα σεζόν (2017-2018), που είναι η στοιχηματική εταιρεία PARI-MATCH, ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, έκανε μία… παράκληση προς τον κόσμο ενόψει του αγώνα με τη Σλάβια.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Θέλω να κάνω μία παράκληση στον κόσμο για το ματς με τη Σλάβια. Όπου κι αν βρίσκεται αύριο ο ΑΠΟΕΛίστας, θα πρέπει να κάνει μία «θυσία» 3 ωρών για να έρθει στο γήπεδο και από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό, να σταθεί δίπλα στην ομάδα».
Αναφέρθηκε επίσης και στο… «καυτό» θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου, τονίζοντας πως η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά τα παιχνίδια με τη Σλάβια!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις