Σημαντική ανακοίνωση Τμήματος Δασών προς εκδρομείς – Υπερπλήρεις συγκεκριμένοι εκδρομικοί χώροι – Προτροπή προς το κοινό

Σημαντική ανακοίνωση Τμήματος Δασών προς εκδρομείς – Υπερπλήρεις συγκεκριμένοι εκδρομικοί χώροι – Προτροπή προς το κοινό

Δεκαπενταύγουστος και οι εκδρομές προς το βουνό για όσους έμειναν εντός και δεν κατευθύνθηκαν στα παράλια έχουν την τιμητική τους όπως επίσης και το ψήσιμο της παραδοσιακής σούβλας.

Ως εκ τούτου το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου,  οι  εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Καμπί του Καλογήρου, Τροοδίτισσας,  Αγίας Παρασκευής,  Κιόνια  και Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρεις. Προτρέπεται το κοινό όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους  Πασιά Λειβαδι, Κάμπος του Λιβαδιού, Κόρνου,  Κακομάλλη, Καπουράς, Φράκτη του Ξυλιάτου,  Φράκτης του Προδρόμο, Μάραθος  και Ξεραρκάκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE