«Χρόνια σου πολλά αστεράκι μας» - Το συγκινητικό μήνυμα στην Μαρί-Ελένη ανήμερα της γιορτής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Χρόνια σου πολλά αστεράκι μας» - Το συγκινητικό μήνυμα στην Μαρί-Ελένη ανήμερα της γιορτής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εδώ και 3,5 μήνες η Μαρί-Ελένη (Marie-Eleni Grimsrud) είναι χωριστά από την Κύπρια μητέρα της καθώς στις 27 Απριλίου στην Λευκωσία απήχθη από τον πατέρα της.

Κι όπως είναι λογικό, η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο και γενικότερα οι δικοί της άνθρωποι στην Κύπρο, έχουν συνέχεια το μυαλό τους στο μικρό κορίτσι. «Χρόνια σου πολλά αστεράκι μας» είναι το μήνυμα που «ανέβηκε» ανήμερα της ονομαστικής εορτής (15/08) στον λογαριασμό στο facebook με την ονομασία «Βοηθήστε να την φέρουμε πίσω» (help us bring her home). Μήνυμα που είναι αδύνατο να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Η τετράχρονη Marie-Eleni Grimsrud απήχθη από τον Νορβηγό πατέρα της στις 27 Απριλίου. Η απαγωγή έγινε ενώ μετέβαινε στο νηπιαγωγείο της, σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας. Την ευθύνη ανέλαβε ο Νορβηγός πατέρας της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπήρχαν, πατέρας και κόρη βρίσκονταν σε σκάφος, ελλιμενισμένο στην Αττάλεια της Τουρκίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE