Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

Σε σχέση με τις συνθήκες της ληστείας, οι δυο άντρες, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη και υπό την απειλή ενός κοντόκαννου κυνηγετικού και ενός περίστροφου ζήτησαν τα χρήματα χρησιμοποιώντας ανάμεσα σε άλλα τις λέξεις «ληστεία» και «κλειδιά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ποσό που απέσπασαν ακόμη δεν έχει υπολογισθεί όμως θεωρείται δεδομένο ότι μιλάμε για αρετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσό άνω των 50 χιλιάδων ευρώ.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.
