ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενοικίαζε ήδη νοικιασμένα καταλύματα 39χρονος – Δεν έκανε όμως μόνο αυτό – Τον τσάκωσαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενοικίαζε ήδη νοικιασμένα καταλύματα 39χρονος – Δεν έκανε όμως μόνο αυτό – Τον τσάκωσαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία εναντίον 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου.

Διαβάστε επίσης: ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη μέσω διαδικτύου – «Ενοικιάζουν» κατοικίες που δεν υπάρχουν – Τι συμβουλεύει η Αστυνομία `Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, κατά τους μήνες Ιουνίου και Ιουλίου, 2017, ο 39χρονος ερχόταν σε συνεννόηση με οικογένειες τουριστών για ενοικίαση τουριστικών καταλυμάτων στην επαρχία Λάρνακας και λάμβανε προκαταβολικά πληρωμή για την ενοικίαση των καταλυμάτων αυτών. Μετά την άφιξή τους στην Κύπρο οι οικογένειες διαπίστωναν ότι τα καταλύματα αυτά ήταν ήδη ενοικιασμένα σε άλλες οικογένειες τουριστών. Επίσης στις 03 Ιουλίου, 2017 κάτοικος Λευκωσίας, εκ των ιδιοκτητών των καταλυμάτων αυτών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δάνεισε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω 39χρονο, ωστόσο ο 39χρονος δεν του το επέστρεψε. Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης  και αυτός συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου. Εκεί εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο αυτοκίνητο το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.