ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται Απόλλων και ΑΕΚ

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται Απόλλων και ΑΕΚ

Στη μάχη για μια θέση στους ομίλους του Europa League ρίχνονται σήμερα οι κυπριακές ομάδες Απόλλωνας και ΑΕΚ.

Ο Απόλλωνας φιλοξενεί την Πέμπτη 17/8 στις 20:00 την Midtjylland Δανίας στο ΑΕΚ – Αρένα ενώ στις 21:15 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Τσεχία την Βικτόρια Πλζεν. Πιο συγκεκριμένα, οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού μετά την Ζάρια Μολδαβίας και την Αμπερντίν Σκοτίας, φιλοδοξούν να αποκλείσουν και τους Δανούς και να εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στη μέχρι τώρα διαδρομή του Europa League ο απολογισμός για τον Απόλλωνα κατέγραψε 3 νίκες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 8-3. Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα τον διαιτητεύσει ο Άγγλος Michael Oliver με βοηθούς τους συμπατριώτες του Simon Peter Bennet και Ian Hussin. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Άγγλος Stuart Attwell. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου στο «Arena Herning». Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει ως στόχο απόψε να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα αρχίσει στις 21:15 και θα τον διαιτητεύσει ο Σλοβένος Matej Jug με βοηθούς τους συμπατριώτες του Matej Žunič και Manuel Vidali και τέταρτο διαιτητή τον Nejc Kajtazović. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου στο ΑΕΚ – Αρένα. Για την αθλητική σας ενημέρωση επισκεφθείτε το: ThemaSports KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top