Διπλό «μπαμ» από τον Ερμή που τον ανεβάζει επίπεδο (photo-video)

Διπλό «μπαμ» από τον Ερμή που τον ανεβάζει επίπεδο (photo-video)

Την απόκτηση των Ίνοσεντ Εμεργκάρα και Εμάνουελ Φρίμποργκ ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερμή, ολοκληρώνοντας δύο σπουδαίες μεταγραφές που ανεβάζουν επίπεδο το κυπριακό πρωτάθλημα.

Οι ανακοινώσεις: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Innocent Emeghara. Το νέο απόκτημα του φτερωτού Θεού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτη. Ο 29χρονος διεθνής Ελβετός επιθετικός με προϋπηρεσία στα μεγάλα σαλόνια της Serie A και της Ligue 1 σε Siena, Livorno και Lorient αποτελεί μια από τις τελευταίες πινελιές του νέου μας πρότζεκτ. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE