Ο Μπολτ συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ο Μπολτ συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Μπορεί να αποσύρθηκε πρόσφατα από τον στίβο, όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιουσέν Μπολτ συμφώνησε με τηνΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι όμως για να αγωνιστεί υπό τις διαταγές του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά για να αποτελέσει μέρος της ομάδας – θρύλων που θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στις 2 Σεπτεμβρίου. Δίπλα στους Ράιαν Γκιγκς και Πωλ Σκόουλς και απέναντι σε Ροναλντίνιο και Ριβάλντο. Εφόσον φυσικά ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό που τον εμπόδισε από την ολοκλήρωση του τελικού του 4 x 100 στο Λονδίνο. Είναι η δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση. Στην πρώτη τον Ιούνιο νίκησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1. «Πάντα έλεγα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που θα είναι καλό», είχε δηλώσει ο Γιουσέιν Μπολτ στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE