ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάγκας ο Σοφρώνης… (photo)

Μάγκας ο Σοφρώνης… (photo)

> style="text-align: justify"> >

Δεν είναι και λίγο πράγμα για ένα προπονητή να καλεί από τον πάγκο ένα 21χρονο Κύπριο επιθετικό σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά.

Ο Αυγούστη δε δίστασε να το κάνει και σίγουρα κάτι περισσότερο ήξερε. Κάλεσε τον νεαρό Πίττα, τον έριξε στο γήπεδο και ο μικρός με το γκολ του έκανε μάγκα τον Σοφρώνη αλλά φυσικά και τον ίδιο που δείχνει εδώ και δυο χρόνια ότι έχει τα φόντα για μεγάλη καριέρα.

Αν συνεχίσει να δουλεύει σωστά θα μας κάνει να αναφέρουμε πολύ συχνά το όνομα του. Άλλωστε στον Απόλλωνα υπάρχει εξαιρετικό υλικό με Κύπριους παίκτες, ενώ διαχρονικά η ομάδα έχει δείξει ότι ξέρει να αναδεικνύει παικταράδες.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Γιατί καθυστερεί η δίκη για τα Τέμπη – Οι νέες έρευνες, οι ανεκτέλεστες αποφάσεις

• Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Οκτωβρίου - Ο βίος του Αγίου

• Θα έχουμε τελικά τεχνητή βροχή στην Κύπρο; Ποιες οι πιθανότητες επιτυχίας και οι κίνδυνοι - Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»

• Έρχονται προαγωγές υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά – Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν

• Πασχάλης Τερζής: H σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή - Η Γιώτα Νέγκα τον επισκέφτηκε στο σπίτι του και πόζαραν αγκαλιά



Στον… ορίζοντα νέο σκάνδαλο: Άλλοι δυο ιερωμένοι αναμένονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής - Αφορά μηνύματα απρεπούς περιεχομένου

Στον… ορίζοντα νέο σκάνδαλο: Άλλοι δυο ιερωμένοι αναμένονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής - Αφορά μηνύματα απρεπούς περιεχομένου

Συνέχεια στα σκάνδαλα στους κόλπους της εκκλησίας, φέρνει αποκάλυψη σε σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά δύο ιερωμένους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top