Συνελήφθη στην Ελλάδα γυναίκα που έχει εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση

Συνελήφθη στην Ελλάδα γυναίκα που έχει εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής 18/8, μέσα σε επιβατηγό πλοίο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα μια 22χρονη Βελγίδα υπήκοος, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 18/8, οι ιταλικές Αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές διωκτικές Αρχές ότι η συλληφθείσα ταξιδεύει προς της Ελλάδα με πλοίο της Super Fast, που είχε προορισμό την Ηγουμενίτσα και ενδιάμεσο σταθμό την Κέρκυρα. Μετά από κοινή επιχείρηση των λιμενικών Αρχών και της ασφάλειας Κέρκυρας, η Βελγίδα -πιθανόν μαροκινής καταγωγής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- εντοπίστηκε στο πλοίο και συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE