Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Στα ημιτελικά του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Νικ Κύργιος, που απέκλεισε με 2-0 σετ (6-2, 7-5) τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφαελ Ναδάλ!
Σπουδαία εμφάνιση από τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Σινσινάτι, με μία τεράστια νίκη επί του Ισπανού, τη δεύτερη στην καριέρα του, με την οποία ισοφάρισε σε 2-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Ο 22χρονος τενίστας (No23) βρέθηκε σε ένα από τα καλύτερα βράδια της καριέρας του, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και με το επιβλητικό 6-2, 7-5 σε διάστημα 1 ώρας και 20 λεπτών κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης (θα επισημοποιηθεί σε λίγες ημέρες), θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις