«Το ότι ο πόλεμος άρχισε τόσο νωρίς φέτος δείχνει το…» (photo)

«Το ότι ο πόλεμος άρχισε τόσο νωρίς φέτος δείχνει το…» (photo)

Η Θύρα 9 το πρωί του Σαββάτου έστειλε το εξής μήνυμα μέσω facebook:

«Το ότι ο πόλεμος άρχισε τόσο ‘νωρίς’ φέτος δείχνει το μέγεθος της ανησυχίας τους. Ας επεκτείνουμε λοιπόν τον τρόμο που νιώθουν με ακόμα μια μαζική και δυναμική παρουσία στον αυριανό φιλικό αγώνα!

Η ΘΥΡΑ 9 θα βρίσκεται κανονικά στο βόρειο πέταλο στήνοντας άλλο ένα δυνατό πάρτι. Δείχνοντας ακόμα μια φορά πως είτε φιλικό, είτε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι, η αγάπη μας για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ δεν αλλάζει. Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά γιατί στο δικό μας πρωτάθλημα βρισκόμαστε στην κορυφή.

ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ»


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE