Ο Ντάνος μιλάει ανοιχτά για το σεξ στο Survivor και για την Ευρυδίκη

Ο Ντάνος μιλάει ανοιχτά για το σεξ στο Survivor και για την Ευρυδίκη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μιλώντας ανοιχτά για το σεξ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, όπως για τη σχέση του με την Ευρυδίκη.

  Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είδε ερωτικά κάποια συμπαίκτρια του, ο Ντάνος απάντησε τα εξής: «Δεν πήγα στο Survivor για να βρω κοπέλα και δεν έκανα ερωτικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι εδικά τους πρώτους δύο μήνες δεν είχαμε καθόλου σεξουαλικές ορμέςλόγω της έλλειψης τροφής». Συμπλήρωσε επίσης ότι «Μετά τους δύο μήνες έχεις σεξουαλικές ανάγκες,αλλά εκεί πας στην άλλη «σκάλα», που έχει να κάνει με το αν σε ενδιαφέρει ή όχι. Εμένα δεν με ενδιέφερε για πολλούς λόγους. Και τουλάχιστον σε ότι με αφορά μπορώ να πω σίγουρα ότι δεν έκανα sex μέσα στο Survivor. Ακόμη και με την Ευρυδίκη, που μείναμε οι δυο μας στο τέλος, δεν την κοίταξα πονηρά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE