Η γκολάρα με Γαλλική υπογραφή… και οι άλλες φάσεις από το Δασάκι (video)

Η γκολάρα με Γαλλική υπογραφή… και οι άλλες φάσεις από το Δασάκι (video)

Η Αλκή Ορόκλινης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό Άχνας με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του 79ου πρωταθλήματος CYTA.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της νεοφώτιστης ομάδας, ο Τιργκουτζιά κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ στο νέο πρωτάθλημα και χάρισε ουσιαστικά την νίκη και τους τρεις πρώτους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα με την ομάδα της Αλκής να κάνει ξεκίνημα στις με το δεξί στις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε το γκολ και τις άλλες φάσεις από το Δασάκι


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE