ΠΑΦΟΣ: Ο ενοικιαστής σήκωσε και τον εξοπλισμό και έγινε "καπνός" - Aρνείται τα πάντα

ΠΑΦΟΣ: Ο ενοικιαστής σήκωσε και τον εξοπλισμό και έγινε "καπνός" - Aρνείται τα πάντα

Στη σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση κλοπής από κατοικία μεταξύ των ημερομηνιών 6ης Μαρτίου με 23ης Ιουνίου του 2015 .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος φέρεται να απέσπασε στις πιο πάνω ημερομηνίες από κατοικία την οποία ενοικίαζε από 45χρονη στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου, οικιακό εξοπλισμό όπως τραπέζια, καρέκλες, δύο στερεοφωνικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.760 ευρώ . Αύριο η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για το αδίκημα της κλοπής ενοικιαστή. Ανακρινόμενος ο 28χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE