Αποθεώνει Ομόνοια ο ΟΦΗ και μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων!

Αποθεώνει Ομόνοια ο ΟΦΗ και μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο ιστορικός ΟΦΗ αναφέρεται στο φιλικό με την Ομόνοια, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η Ομόνοια Λευκωσίας είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου και έρχεται στο Ηράκλειο, πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Οι πόρτες του Γεντί Κουλέ, ανοίγουν ξανά την Κυριακή 27/8 στις 8μμ, για το πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας, στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας!

Εστω και αν πρόκειται για ένα φιλικό, προετοιμασίας, ο αντίπαλος μας, δίνει στο παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η Ομόνοια Λευκωσίας, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου και έρχεται στο Ηράκλειο, πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE