ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η 15χρονη Άννα-Μαρία Νικολάου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η 15χρονη Άννα-Μαρία Νικολάου

Ώρες αγωνίας πέρασαν το τελευταίο 24ωρο φίλοι και συγγενείς της 15χρονης μαθήτριας Άννας-Μαρίας Νικολάου. Η νεαρή για άγνωστους ακόμα λόγους εξαφανίστηκε, χωρίς να ενημερώσει κανένα.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στη Λευκωσία: Αγνοείται η 15χρονη Άννα Μαρία-Νικολάου – Έκκληση για πληροφορίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ   Οι οικείοι της κατήγγειλαν στην Αστυνομία την εξαφάνισή της μέλη της οποίας κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που επιβεβαιώνει και η Αστυνομία η 15χρονη βρέθηκε  και έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι της. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν αφού η Άννα Μαρία Νικολάου είναι καλά στην υγεία της και μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE