«Πρέπει να δούμε ξεχωριστά το παιχνίδι, έχουμε την ικανότητα να το κερδίσουμε» (video)

«Πρέπει να δούμε ξεχωριστά το παιχνίδι, έχουμε την ικανότητα να το κερδίσουμε» (video)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, παραχωρεί αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Σλάβια Πράγας.

Αρχικά, ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε:

«Όλοι παρακολουθείται παγκόσμιο ποδόσφαιρο και υπάρχουν πολλά διδάγματα γύρω από σκορ. Έχουμε ένα σκορ υπέρ μας αλλά είναι σημαντικό πώς θα είναι η σκέψη μας. Αν μπούμε με την σκέψη ότι πάμε να διαχειριστούμε το σκορ θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Αν μπούμε με την λογική ότι έχουμε ένα καινούριο παιχνίδι, έχουμε την ικανότητα να το κερδίσουμε».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Εφραίμ:

«Δεν έχω ακούσει ποτέ στη καριέρα μου ποδοσφαιριστή να μην είναι έτοιμος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE