Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει τους τέσσερις παίκτες του Survivor με τους οποίους έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει τους τέσσερις παίκτες του Survivor με τους οποίους έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο Survivor, δεν παραχώρησε συνεντεύξεις, ούτε εμφανιζόταν τηλεοπτικά. Στην μόνη εκπομπή που εμφανίστηκε, ήταν το Survivor Πανόραμα, στην οποία εμφανίζονταν όλοι οι παίκτες.

  Ωστόσο, μετά από μια μικρή αποχή παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη και επέλεξε το Thema People και την Γεωργία Παπαδημητρίου. Ο Ντάνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φιλία και στο αν έχει κρατήσει σχέσεις με τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: “Η έννοια της φιλίας είναι πολύ σύνθετη. Φιλική σχέση διατηρώ οπωσδήποτε με το Γιώργο Χρανιώτη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Μπο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Φιλικός είμαι προς όλους. Ακόμη και με τους πρώην συμπαίκτες μου που δεν ήθελαν να είμαστε φίλοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η φιλία όμως κρίνεται σε βάθος χρόνου”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE