Σύλληψη 42χρονης στην Πάφο για πλαστογραφία

Σύλληψη 42χρονης στην Πάφο για πλαστογραφία

Στη σύλληψη αλλοδαπής, ηλικίας 42 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, η οποία εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή της έγκυρο διαβατήριο που εκδόθηκε στην χώρα της, το οποίο όμως, όπως διαπιστώθηκε από τις ανακριτικές αρχές από περαιτέρω εξετάσεις, είχε μεν την φωτογραφία της, με άλλα όμως στοιχεία.

Η 42χρονη όπως διαφάνηκε απελάθηκε την 22η Ιουλίου του 2012 από την Κύπρο, μετά από καταγγελία της πρώην εργοδότριας της ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της την 1η Ιουνίου του 2012. Την Πέμπτη 24/8 εναντίον της 42χρονης, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα καταχωρηθεί υπόθεση για πλαστογραφία, εξασφάλιση εγγραφής στην Κυπριακή Δημοκρατία με ψευδή έγγραφα και απαγορευμένη μετανάστης .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE