Φεύγει ο Βάντερ, γράφουν Σόουζα… Tι είπε για Ποτέ ο πρόεδρος…

Φεύγει ο Βάντερ, γράφουν Σόουζα… Tι είπε για Ποτέ ο πρόεδρος…

Δυο προτάσεις έχουν ενώπιον τους για τον Βάντερ, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή (Super Sport Fm) ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης.

«Για τον Βάντερ να πούμε ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρξουν τα νεότερα για να τα ανακοινώσουμε. Δεχτήκαμε δύο προτάσεις. Φεύγοντας ο Βάντερ, εγγράφεται στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ ο Σόουζα».

Διέψευσε ότι υπάρχει θέμα να αποχωρήσει από την ομάδα ο Μίκαελ Ποτέ. «Συνεχίζει κανονικά o παίχτης. Υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή. Χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό».

Για τις κινήσεις εμβολιασμού που θα γίνουν την προσεχή εβδομάδα, είπε:

«Υπάρχουν οι στόχοι και τα ονόματα. Το τελευταίο 48ωρο, ίσως και μέχρι τη Δευτέρα θα μας δοθούν οι οδηγίες σε ποιους στόχους θα επικεντρωθεί η προσπάθεια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE