Εκτός πέντε στη Νέα Σαλαμίνα… Μέσα ο Ρόκε και ο Παρκ

Εκτός πέντε στη Νέα Σαλαμίνα… Μέσα ο Ρόκε και ο Παρκ

Η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση, για την αποστολή του αγώνα κόντρα στον Άρη, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (26/8) στο Τσίρειο Στάδιο.

Αναλυτικά: Η αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό θα είναι η εξής:

Βεσελόφσκι, Στυλιανού, Κούσουλος, Καρώ, Βοσκανιάν, Κάκκο, Λεμέσιος, Μακρίεφ, Γκράσι, Σεργίου, Λούγκος, Κορρέια, Νταμάχου, Μανογιάν, Παπαδόπουλος, Σιαθάς, Κυπριανού, Κωστή, Σαγκόι, Μπριτζίτο, Ρόκε, Παρκ και Κωνσταντίνου Θ.

Εκτός έμειναν οι: Κωνσταντίνου Σ., Πική, Χ´Κωνσταντή, Νικολάου Θ. και Μιντίκκης.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE