ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τα ήπιε και πήγε να σκοτώσει τον αδερφό του – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τα ήπιε και πήγε να σκοτώσει τον αδερφό του – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Άνδρας 31 χρόνων, συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία Αραδίππου για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, επίθεσης κατά αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09:25 το πρωί της Κυριακής (27/8) λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι άνδρας 31 ετών μετέβη στο σπίτι του αδελφού του ηλικίας 35 χρόνων στο Τσιακκιλερό με στόχο «να τον σκοτώσει». Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή όπου και εντόπισαν τον 31χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης στην περιφραγμένη αυλή της οικίας του αδελφού του. Σε συνομιλία που είχαν μαζί του οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος μύριζε πολύ έντονα αλκοόλ. Στην παρουσία των μελών της Αστυνομίας ο άνδρας προσπάθησε να κινηθεί εναντίον του αδελφού του, ωστόσο στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον συγκρατήσουν ο 31χρονος έσπρωξε στο χέρι και στο στήθος ένα αστυνομικό. Στη συνέχεια ο άνδρας συνελήφθη για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, επίθεσης κατά αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. Ο αστυνομικός δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο αφού από την επίθεση εναντίον του δεν τραυματίστηκε. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Εγκαταστάθηκε κέντρο ελέγχου - Στη μάχη 13 εναέρια μέσα



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top