ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αφίχθει 60χρονος φυγόδικος που έψαχναν οι Τουρκικές Αρχές από το 1998- Τον «έπιασαν» στον έλεγχο διαβατηρίων

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αφίχθει 60χρονος φυγόδικος που έψαχναν οι Τουρκικές Αρχές από το 1998- Τον «έπιασαν» στον έλεγχο διαβατηρίων

Συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, 60χρονος ο οποίος καταζητείτο από τις Τουρκικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11:45 το πρωί της Κυριακής 27/8, 60χρονος αφιχθεί από το Αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κυπριακή Δημοκρατία. Κατά τον έλεγχο τον διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του 60χρονου, βρίσκονταν ανάμεσα σ’αυτά της “Stop list” από την Ιντερπόλ. Ο 60χρονος, καταζητείτο από τις Τουρκικές Αρχές, από όταν το 1998-98 διέπραξε τα αδικήματα της ένοπλης επίθεσης και εμπρησμού. Εναντίον του 60χρονου, εκδόθηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, με το οποίο και συνελήφθη γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής 27/8, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, για τη διαδικασία έκδοσής του στην Τουρκία. Το ΤΑΕ Λάρνακα εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE