Το πρώην μοντέλο δολοφόνησε τον πασίγνωστο παρουσιαστή! «Της έλεγε ότι θα χωρίσει την γυναίκα του και θα την παντρευτεί...»

Το πρώην μοντέλο δολοφόνησε τον πασίγνωστο παρουσιαστή! «Της έλεγε ότι θα χωρίσει την γυναίκα του και θα την παντρευτεί...»

 Το έγκλημα πάθους κάνει τον γύρο του κόσμου... Οι τέσσερις σφαίρες που τον σκότωσαν προήλθαν από το χέρι της ερωμένης του.

'Οπως όλα δείχνουν η δολοφονία του γνωστού παρουσιαστή είναι ένα ακόμα έγκλημα πάθους. Ο Τούρκος παρουσιαστής Βατάν Σασμάζ δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης και ο δράστης ήταν η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ, πρώην μοντέλο. Αφού σκότωσε τον παρουσιαστή, αυτοκτόνησε στο ίδιο δωμάτιο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Φιλίζ Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιό της. Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της, ενώ οι αστυνομικές Αρχές της Κωνσταντινούπολης ενημέρωσαν πως δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ακόμη. Η ανιψιά της Ακέλ δήλωσε ότι συνάντησε την θεία της λίγα λεπτά πριν την δολοφονία επιβεβαιώνοντας ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο όπου και σκότωσε τον Σασμάζ και τόνισε: «Ο Βατάν είναι αθώος η θεία μου ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του και μας έλεγε ότι θα χωρίσει την γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE