Ανακοινώθηκε! «Έφαγε» τα γήπεδα του Βελγίου με το «κουταλάκι» και συνεχίζει στα σαλόνια της Κύπρου (pic)

Ανακοινώθηκε! «Έφαγε» τα γήπεδα του Βελγίου με το «κουταλάκι» και συνεχίζει στα σαλόνια της Κύπρου (pic)

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Πάφος FC όπου ανακοινώνει μεταγραφή.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο PAFOS F.C ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με το Βέλγο ποδοσφαιριστή Christian Brüls (Κριστιάν Μπρούλς).

Ο Christian Brüls είναι 29 ετών (30/09/1988) και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Στη προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε στην KAS Eupen ομάδα Α’ κατηγορίας του Βελγίου ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε γνωστές Ευρωπαϊκές ομάδες όπως οι Stade Rennais FC, Standard de Liège και OGC Nice. Ήταν ο διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων του Βελγίου.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καλωσορίζουν τον Christian Brüls στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE