Δεν θα διεξαχθεί η λειτουργία στον καθεδρικό του Αγίου Μάμαντος στη Μόρφου - Οι κατοχικές αρχές η αιτία

Δεν θα διεξαχθεί η λειτουργία στον καθεδρικό του Αγίου Μάμαντος στη Μόρφου - Οι κατοχικές αρχές η αιτία

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολης Μόρφου πληροφορεί το κοινό ότι λόγο παρεμπόδισης από τις κατοχικές αρχές δεν θα διεξαχθεί η λειτουργίες που ήταν προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου πληροφορεί το ευσεβές χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι οι ανακοινωθείσες Ακολουθίες του Εσπερινού και των Θείων Λειτουργιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου, την 1η, 2α και 3η Σεπτεμβρίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω παρεμπόδισης της πραγματοποίησής τους από τις κατοχικές αρχές». Παρά το γεγονός ότι δεν διευκρινίζονται οι λόγοι για την απόφαση αυτή των κατοχικών αρχών πιθανών να παίζει ρόλο και η κατάσταση που έχει επέλθει στο Κυπριακό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE