«Έφαγε» Χριστοφή…

«Έφαγε» Χριστοφή…

Το καλοκαίρι του 2008 η Ομόνοια είχε κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφή κυπριακής ομάδας στην ιστορία. Τότε η διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου ξόδεψε 900.000 ευρώ περίπου για να αποκτήσει από την ΕΝΠ τον Δημήτρη Χριστοφή ο οποίος ήταν το πιο «hot» όνομα στο παζάρι.

Πλέον το ρεκόρ αυτό ανήκει στο παρελθόν μιας και ο ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Ρόλαντ Σαλάι έχει «σπάσει» το ρεκόρ της τότε μεταγραφής με τον Δημήτρη Χριστοφή, βγάζοντας από τα ταμεία του 1 εκατομμύριο ευρώ.

Με λίγα λόγια ο Σαλάι «έφαγε» τον Χριστοφή και πλέον απομένει να δούμε στο γήπεδο αν όντως αξίζει τα λεφτά του ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής που κουβαλά ένα σπουδαίο όνομα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE