Οριστικό: Μένει στην ΑΕΚ ο Χαραλαμπίδης

Οριστικό: Μένει στην ΑΕΚ ο Χαραλαμπίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaSports ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πήρε την απόφαση όπως παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ με την οποία διατηρεί συμβόλαιο.

Ο ποδοσφαιριστής αν και είχε επαφές με την Ανόρθωση προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Λάρνακας και να παλέψει για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, απορρίπτοντας την «Κυρία» που πιθανότατα θα είχε τη δυνατότητα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Αυτή η εξέλιξη «κλείνει» οριστικά το σενάριο να μετακομίσει στην Ανόρθωση κάτι που ίσως φέρει και εξελίξεις στην ομάδα της Αμμοχώστου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.