ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα στηρίγματα που θέλει ο Ματ για να βγάζει «φωτιές» η Ομόνοια

Τα στηρίγματα που θέλει ο Ματ για να βγάζει «φωτιές» η Ομόνοια

> style="text-align: justify"> >

Κατά την περσινή περίοδο η Ομόνοια επιθετικά στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στον Άγγλο επιθετικό Ματ Ντάρμπισαϊαρ και στα 24 γκολ που πέτυχε (1ος σκόρερ πρωταθλήματος). Ξελάσπωσε πολλές φορές τους πράσινους σε δύσκολες στιγμές και ήταν παίκτης καταλύτης για το ρόστερ της Ομόνοιας.

Θυμηθείτε την κατάσταση της περσινής Ομόνοιας. Η χρονιά ήταν ίσως από τις χειρότερες του συλλόγου, τίποτα δεν κύλησε σωστά σε αγωνιστικό επίπεδο, και η Ομόνοια τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός Ευρώπης, κάτι που όλοι αντιλαμβανόμαστε πως δεν αρμόζει με τις φιλοδοξίες ενός σωματείου με το εκτόπισμα των «πρασίνων».

Πάλι καλά θα λένε και οι Ομονοιάτες που στις τάξεις της ομάδας υπήρχε ο Ντάρμπισάϊαρ αλλά και ο Δημήτρης Χριστοφή, και σε κάποια παιχνίδια κράτησαν τα προσχήματα, οδηγώντας με την μεγάλη τους συμβολή σε νίκες την Λευκωσιάτικη ομάδα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top