Λειτουργίες στα κατεχόμενα «γιόκ» - «Αστυνομικοί» σε άδεια

Λειτουργίες στα κατεχόμενα «γιόκ» - «Αστυνομικοί» σε άδεια

Μετά την απόρριψη του αιτήματος, από πλευράς κατοχικού καθεστώτος, για λειτουργία στον Άγιο Μάμα, ούτε στον Απόστολο Ανδρέα και Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Γιαλούσα θα επιτραπεί λειτουργία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευα της η εφημερίδα «Πολίτης», ακόμα δύο αιτήσεις απορρίφθηκαν από το τ/κ «υπεξ», για τις αρχές Σεπτεμβρίου επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας, αφού λόγω Κουρμπάν Μπαϊράμ, φέτος, διαρκεί από την 1η μέχρι την 4η Σεπτεμβρίου. «Αστυνομικοί» σε άδεια λόγω Μπαϊραμ, προκαλούν αδυναμία στο «κράτος» να λάβει επαρκή μέτρα ασφάλειας, η επίσημη αιτιολογία που έδωσε το κατοχικό καθεστώς, σύμφωνα με τον «Π», έτσι όπως δεν επιτράπηκε η τέλεση λειτουργίας στον Άγιο Μάμα, ούτε στον Απόστολο Ανδρέα, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ούτε στον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις 2 του ίδιου μήνα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.