Ο Μαρτίνεζ ξανά στην Κύπρο! Αυτή τη φορά για τον Θρύλο (Η ανακοίνωση)

Ο Μαρτίνεζ ξανά στην Κύπρο! Αυτή τη φορά για τον Θρύλο (Η ανακοίνωση)

Μετά το πέρασμα του από την Ανόρθωση προ ετών ο Νικόλα Μαρτίνεζ επιστρέφει στα κυπριακά γήπεδα.

Αυτή τη φορά για τον Απόλλωνα…

Η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Νικόλα Μαρτίνες (25.09.1987) με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο 2018, από την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με επιτυχία στις Σαντιάγκο Γουόντερες, Ρεάλ Μούρθια, Παναιτωλικό, Ανόρθωση και Σύδνεϋ Γουόντερες.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.