ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Την ώρα που έκαμα μπάνιο και ένοιωθα τα μαλλιά μου να πέφτουν έκλαια - Εν να αντέξω, εν να τα καταφέρω;» - Η Κύπρια Άγγελα Μιχαήλ που νίκησε τον καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

«Την ώρα που έκαμα μπάνιο και ένοιωθα τα μαλλιά μου να πέφτουν έκλαια - Εν να αντέξω, εν να τα καταφέρω;» - Η Κύπρια Άγγελα Μιχαήλ που νίκησε τον καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι μας έχουμε μια πικρή ιστορία από τον καρκίνο. Είτε σε προσωπικό, είτε σε οικογενειακό, είτε σε επίπεδο φίλων. Επίσης γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος είναι από τις χειρότερες μορφές αρρώστιας και πολλές φορές η πιο σκληρή λόγο της διαδικασίας στην οποία οι ασθενείς πρέπει να περάσουν.

Η Αγγέλα Μιχαήλ πέρασε αυτό και εξομολογείτε στο φακό της εκπομπής του MegaOne «Όλα Για σένα» για αυτά που πέρασε από την ημέρα που έμαθε ότι έχει καρκίνο μέχρι και την τελική της ανάρρωση. Τα πράγματα που την έβγαλαν εκτός καθημερινότητας είναι κάτι το οποίο φυσικά είναι και το πιο οδυνηρό. Αυτά που θυμάται έντονα από αυτή την περίοδο είναι όπως αναφέρει η ίδια «όταν ξύπνησα στο χειρουργείο και είδα την κοιλιά μου δεν πίστευα ότι ήταν πάνω μου τούτες ούλες οι τομές». Επίσης μιλά για τους ανθρώπους που γνώρισε και της στάθηκαν κατά την διάρκεια της θεραπείας και επισημαίνει ότι « Η ζωή μια είναι και δεν θέλουμε πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι» Η ιστορία της ξεκινά από το 2015 και ξετυλίγεται στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top