Αποδέχθηκε την παραίτηση του Χαραλάμπους ο ΠτΔ - «Τον διακρίνει εργατικότητα. ήθος και η ακεραιότητα»
Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Το παράθυρο των μεταγραφών έκλεισε για την ΑΕΛ, και τώρα όλοι στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο ρίχνονται στην σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνική ομάδας.
Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με Βοσνία και Εσθονία, έδωσε την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να δει την ομάδα του αγωνιζομένη σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα την οποία νίκησε με το στενό 4-3.
Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έβγαλε κάποια δικά του σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό με τους «ερυθρόλευκους», ενώ έδειξε για άλλη μια φορά τόσο στα φιλικά όσο και στους επίσημους αγώνες της ΑΕΛ (Ευρώπη και Κύπρο), ότι εμπιστεύεται κάθε μονάδα που έχει στον πάγκο του την φετινή χρονιά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




