ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος είχε κλέψει 4 όπλα από οικία 61χρονου - Τον έψαχνε η Αστυνομία και τον εντόπισαν να κινείται στον αυτοκινητόδρομο

Στη σύλληψη ενός νεαρού προσώπου προχώρησε το βράδυ της Κυριακής 3/9, η Αστυνομία, για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.
Συγκεκριμένα, 61χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου, 2017, άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και έκλεψαν τρία κυνηγετικά όπλα και ένα αεροβόλο πιστόλι, όλα συνολικής αξίας 3.100 ευρώ.
Η Αστυνομία, γύρω στις 10:50 το βράδυ της Κυριακής 3/9, έφτασε στη σύλληψη ενός 25χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την υπόθεση.
Ο 25χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε με το όχημα του στη Λεμεσό, στο οποίο και ακολούθησε έρευνα από την Αστυνομία.
Στο όχημα του 25χρονου, εντοπίστηκαν μικρή ποσότητα ξηρής κάνναβης, κομμάτι από καλαμάκι που περιείχε ναρκωτική ουσία, όπως επίσης και κυλινδρικό σπαστήρα στο οποίο εντοπίστηκε εκ νέου ναρκωτική ουσία.
Επίσης, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ομοίωμα πιστολιού, μεταλλικό κουτί με αριθμό σφαιριδίων για αεροβόλο πιστόλι και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Ο 25χρονος έφερε διάφορους ισχυρισμούς, ως προς τον λόγο κατοχής των πιο πάνω αντικειμένων, ωστόσο τέθηκε υπό κράτηση, μετά από δικαστικό ένταλμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καύσιμα: Αυξήσεις στις τιμές πριν τις γιορτές - Πού κυμαίνονται και τα φθηνότερα πρατήρια
Όταν περνάμε τα οδοφράγματα… αναγνωρίζουμε το ψευδοκράτος; Διεθνολόγος απαντά στο «Τ»
Η Κομισιόν εγκρίνει προκαταβολή 2,3 εκατ. ευρώ για την Κύπρο μετά τις πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο
Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Ισχυρές καταιγίδες «χτυπούν» την Κύπρο - Πότε τίθεται σε ισχύ
Αν σ' αρέσουν τα Χριστούγεννα μην το χάσεις! Στον Πρωταρά αυτές τις γιορτές θα στηθεί κάτι ξεχωριστό
Τι πρέπει να απενεργοποιήσετε τώρα στο κινητό σας – Για ασφάλεια και διάρκεια μπαταρίας

