Tα καμπανάκια που δεν άκουσαν και η τρύπα στο νερό…

Tα καμπανάκια που δεν άκουσαν και η τρύπα στο νερό…

Όση φαιά ουσία κι αν κατανάλωσαν οι δημοσιογράφοι, χτυπώντας τα «καμπανάκια» ότι εκείνο που προείχε μετά την εκκωφαντική επιτυχία πάνω στη Βοσνία, ήταν να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια στο επόμενο παιχνίδι.

Λες και έκλεισαν τα αυτιά τους οι παίχτες του Ραν Μπεν Σιμόν. Ούτε καμπανάκια άκουσαν, ούτε τίποτε. Δεν λέμε ότι ήταν καταθλιπτική η εμφάνιση στην Εσθονία, αλλά περιμέναμε τουλάχιστον ότι θα συνέχιζε απ’ εκεί που έμεινε στον αγώνα με τους Βόσνιους στη Λευκωσία.

Κάθε άλλο. Μπήκε στο γήπεδο με λανθασμένη νοοτροπία. Ήταν σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, λες και έπαιζε με καμιά μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου

Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου

Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων.