ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Αναστάτωση και ένταση στο Γενικό Νοσοκομείο - Παρούσα η Αστυνομία

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Αναστάτωση και ένταση στο Γενικό Νοσοκομείο - Παρούσα η Αστυνομία

Αναστάτωση και ένταση επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου το πρωί της Δευτέρας 4/9.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία της έντασης φέρεται να είναι η εκτέλεση διατάγματος έξωσης από την Αστυνομία σε βάρος του ιδιοκτήτη της καντίνας του Νοσοκομείου. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Προληπτική η παρουσία της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο – «Δεν υπήρξε ένταση» Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν το συμβόλαιο του ιδιοκτήτη να έχει λήξει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας να εκτελέσουν το διάταγμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE