«Αν δεν φανεί το ποσό αυτό, θα μας πουν και κλέφτες»

«Αν δεν φανεί το ποσό αυτό, θα μας πουν και κλέφτες»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport Fm (104.0) μίλησε για τα αγωνιστικά νέα των «κυανολεύκων», και μεταξύ άλλων σχολίασε και την ερώτηση που του έγινε αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυπελλούχοι για τον Χάμπο Κυριάκου.

Αναλυτικά η απάντηση του Φανούριου Κωνσταντίνου:

«Είναι πολύ εύλογο να ασχολούνται οι συνάδελφοι για τη συμφωνία με την Εστορίλ. Από τη στιγμή που κάποια δημοσιεύματα είναι στη σφαίρα της φαντασίας αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκδώσουμε ανακοίνωση. Ο κόσμος ακούει και διαβάζει. Αν στη γενική συνέλευση, δεν φανεί το ποσό αυτό, θα μας πουν και κλέφτες».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE