Βούρκωσε ο Χάμπος στα γραφεία!

Βούρκωσε ο Χάμπος στα γραφεία!

Ο Χάμπος Κυριάκου πέρασε πριν από λίγο από τα γραφεία της εταιρίας του Απόλλωνα, στην οδό Μεσολογγίου.

Για να αποχαιρετίσει φυσικά τον διευθυντή και το υπόλοιπο υπαλληλικό προσωπικό της κυανόλευκης εταιρίας.

Ο διεθνής άσος έδειχνε λίγο τρακαρισμένος, σε κάποια στιγμή βούρκωσε, όταν αποχαιρετούσε έναν-έναν τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία.

Αναχωρεί τις αμέσως επόμενες ώρες για την Λισαβόνα, για να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα την Εστορίλ.

Ως γνωστό ο 22χρονος μέσος, πάει δανεικός στην Πορτογαλική ομάδα, αν ικανοποιήσει μείνει εκεί με ελευθέρα μετεγγραφή και μετά το καλοκαίρι του 2018.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE