Νέα τροπική καταιγίδα σχηματίστηκε στα ανοιχτά των Μικρών Αντιλλών, εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί σε κυκλώνα

Νέα τροπική καταιγίδα σχηματίστηκε στα ανοιχτά των Μικρών Αντιλλών, εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί σε κυκλώνα

Μια νέα τροπική καταιγίδα, ο Χοσέ, σχηματίστηκε σήμερα στον Ατλαντικό και μπορεί να απειλήσει τις Υπήνεμες Νήσους, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων.

Ο Χοσέ, η δέκατη καταιγίδα για φέτος, απέχει περισσότερα από 2.400 χιλιόμετρα ανατολικά των Μικρών Αντιλλών. Μετακινείται με ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα και συνοδεύεται από ανέμους 65 χιλιομέτρων την ώρα. Αναμένεται όμως ότι θα ενισχυθεί εντός των επόμενων 48 ωρών και μπορεί μέχρι την Παρασκευή να έχει εξελιχθεί σε κυκλώνα. Οι Υπήνεμες Νήσοι κινδυνεύουν ήδη από τον τροπικό κυκλώνα Όρμα, που εκτιμάται ότι θα τις πλήξει απόψε το βράδυ ή αύριο. Η Όρμα είναι κυκλώνας κατηγορίας 5 στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ Σίμπσον και συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 285 χιλιομέτρων την ώρα. Εκτός από τις Αντίλλες, έχουν τεθεί σε συναγερμό το Πουέρτο Ρίκο, η Αϊτή και η πολιτεία της Φλόριντας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE