ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΝΕΟΥ ΧΩΡΙΟΥ: «Ουδέν αναληθέστερον» για τις εργασίες στη παραλία Natura

ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΝΕΟΥ ΧΩΡΙΟΥ: «Ουδέν αναληθέστερον» για τις εργασίες στη παραλία Natura

Διαψεύδει ότι οι εργασίες των εκσκαφέων σε παραλία μπροστά από ξενοδοχείο, βρίσκονταν εντός περιοχή Natura, ο κοινοτάρχης Νέου Χωριού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThemaOnline, o κοινοτάρχης Νέου Χωριού, Ανδρέας Χριστοδούλου, «Ουδέν αναληθέστερον» αφού όπως εξήγησε οι εργασίες πραγματοποιούνταν σε απόσταση 150-200 μέτρα από το σημείο όπου υπάρχουν αυγά χελωνών. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Christina Aguilera στην Κύπρο για τον «πολύκροτο» γάμο στην παραλία Natura! Η επίσκεψή της στο Νέο Χωριό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο κ. Χριστοδούλου συμπλήρωσε λέγοντας ότι εκεί που γίνονταν οι εργασίες, υπάρχουν κρεβατάκια θαλάσσης, τα οποία μετακινήθηκαν για χάρη του γάμου. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απείλησαν να δείρουν Οικολόγους στη παραλία Natura – Καταγγελίες Περδίκη – VIDEO Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top