ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σύμμαχο την παράδοση μπαίνει για την υπεράσπιση

Με σύμμαχο την παράδοση μπαίνει για την υπεράσπιση

> style="text-align: justify"> >

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινάει στις εγχώριες διοργανώσεις με μία δύσκολη αποστολή. Το «Αμμόχωστος» τον περιμένει, με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι «αγριεμένη» λόγω του ότι παραχώρησε ισοπαλία στην Ανόρθωση στην πρώτη αγωνιστική, και στο «σπίτι» της χρειάζεται βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο πρωταθλητής Κύπρου, επιθυμεί να επιβεβαιώνει συνεχώς τον «τίτλο» του φαβορί στην υπεράσπιση του τίτλου.

Ο Γιώργος Δώνης δε μπορεί να υπολογίζει στον Μπερτόλιο που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, στον Εφραίμ που ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, αλλά και στους Μιλάνοφ – Ιωάννου που λείπουν αρκετό καιρό. Αυτές οι απουσίες δίχως αμφιβολία θα βάλουν σε σκέψεις τον Ελλαδίτη προπονητή για το πως θα παρατάξει την ομάδα, ωστόσο, η ικανότητα της επιθετικής γραμμής μπορεί κάπως να τον ηρεμεί.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top