Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει (photo)

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει (photo)

Έστω την ύστατη στιγμή, η εθνική Ελλάδας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, νίκησε την Πολωνία, 95-77, σε ένα ματς δίχως αύριο για τον ηττημένο στο Ευρωμπάσκετ και σφράγισε το 4ο και τελευταίο εισιτήριο του 1ου Ομίλου (Ελσίνκι), για την Κωνσταντινούπολη (τελική φάση).

Ρεκόρ πόντων με τη φανέλα της Εθνικής για τον Νικ Καλάθη με 24 πόντους (4 στα 7 τρίποντα) και 10 ασίστ (οι 19 πόντοι ήταν το προηγούμενο ρεκόρ του), ενώ εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Σλούκας με 26 πόντους (5/6). Με 8 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Παπαγιάννης έκανε τη διαφορά στη ρακέτα, όπου σταθερή αξία ήταν και ο Πρίντεζης, με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.

BEST OF TOTHEMAONLINE