Αγνώριστος! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μιχαλάκης της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Αγνώριστος! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μιχαλάκης της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Tα χρόνια πέρασαν και είναι φυσικό ο μικρός πρωταγωνιστής να έχει μεγαλώσει και να έχει αλλάξει με τη σημερινή του εικόνα να μην θυμίζει σε τίποτα το στρομπουλο αγοράκι που βλέπαμε στη σειρά.

  Η σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» είναι από τις πιο πετυχημένες της ιδιωτικής τηλεόρασης και προβάλλεται σε επανάληψη ακόμα και σήμερα 10 χρόνια από την πρώτη προβολή με μεγάλη επιτυχία. Ο Μιχαλάκης που υποδυόταν τον μικρό γιο των Κώστα Κόκλα – Άβας Γαλανοπούλου σήμερα έγινε ολόκληρος άντρας και εντελώς αγνώριστος από τον παχουλό έφηβο που είχατε γνωρίσει μέσα από τη σειρά. Ο γιος της δημοσιγράφου και παρουσιάστριας Μάρως Λεονάρδου και του Γιώργου Νταούλη είναι ένας κούκλος νεαρός. Δείτε πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Νταούλης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE