ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Φωνές από συγγενείς και κλάματα – Μέχρι και ελικόπτερο της Αστυνομίας

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Φωνές από συγγενείς και κλάματα – Μέχρι και ελικόπτερο της Αστυνομίας

Τεράστιο το ενδιαφέρον για την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου (08/09) σε σχέση με την υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας και τους δυο… εναπομείναντες κατηγορούμενους, Ντέγιαν Λόι και Παναγιώτη Πένταυκα.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τίτλοι τέλους στην πολύκροτη υπόθεση – Ανακοινώνεται η ποινή σε Λόι και Πένταφκα Πριν από την έναρξη της διαδικασίας (άρχισε γύρω στις 09:35), υπήρξε… μικρής ισχύος ένταση. Κι αυτό γιατί συγγενείς του άτυχου ζεύγους, του Ηλία και της Σκεύης Χατζηευθυμίου που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά των εκτελεστών, φώναζαν ότι δεν υπήρχε χώρος να καθίσουν για να παρακολουθήσουν την διαδικασία. Την ίδια στιγμή μια γυναίκα, συγγενής του ζεύγους που βρήκε τραγικό θάνατο, ήταν έντονα φορτισμένη συναισθηματικά και έκλαιγε. Οι αστυνομικοί που είναι σε εντεταλμένο καθήκον άρχισαν να απομακρύνουν κόσμο από την αίθουσα, που δεν είχε άμεση σχέση με τα θύματα, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ήταν εμφανή από νωρίς, ενώ σχολιάστηκε και το γεγονός ότι το ελικόπτερο της δύναμης επιτηρούσε από αέρος τους γύρω χώρους του δικαστηρίου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top