ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Χειροπέδες φόρεσε η Αστυνομία σε τρία νέα πρόσωπα - Ανώτεροι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου Κύπρου

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Χειροπέδες φόρεσε η Αστυνομία σε τρία νέα πρόσωπα - Ανώτεροι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου Κύπρου

Συνολικά τρία εντάλματα σύλληψης εξασφάλισε την Παρασκευή 8/9 η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ατασθαλιών σε 23 ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ.

Διαβάστε τι αποκαλύψαμε στις 2/9 - Μετά το ΤΕΠΑΚ σειρά παίρνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου – Άνοιξε ξανά τον φάκελο το ΤΑΕ – Εμπλοκή των ίδιων εταιρειών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χειροπέδες και στα τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε σχέση με ατασθαλίες στα ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ, φόρεσε η Αστυνομία. Πρόκειται για δυο Ανώτερους Λειτουργούς του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και έναν εξωτερικό συνεργάτη που φέρεται να εμπλέκονται σε τέσσερα από τα ερευνητικά προγράμματα, στα οποία το Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετείχε ως εταίρος. Οι τρεις ύποπτοι θα οδηγηθούν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση και αύριο αναμένεται πως θα ζητηθεί η κράτησή τους από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου θα εμφανιστούν και οι 11 ύποπτοι που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς θα ζητηθεί ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE