ΠΑΦΟΣ: Κατάγγειλε για κλοπή €30,000 αλλά τελικά βρέθηκαν στο σπίτι της

ΠΑΦΟΣ: Κατάγγειλε για κλοπή €30,000 αλλά τελικά βρέθηκαν στο σπίτι της

Γυναίκα από την Κίνα, η οποία πριν λίγες μέρες είχε καταγγείλει την κλοπή του χρηματικού ποσού ύψους 30,000 ευρώ παρουσιάστηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, λέγοντας πως εντόπισε τα χρήματα στην οικία της.

Η 30χρονη, που διαμένει στην Κάτω Πάφο, ανέφερε πως το φάκελο με τα χρήματα τα είχε τοποθετήσει σε άλλο σημείο που δεν θυμόταν ωστόσο μέχρι την Πέμπτη (7/9). Διαβάστε για την καταγγελία της που έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου πατώντας εδώ Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτης της κατοικίας είχε καταγγείλει ότι ενώ ήταν ανοικτό το σπίτι της, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σ’ αυτό και απέσπασε το χρηματικό ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, που βρίσκονταν σε φάκελο πάνω σε τραπεζάκι. Η παραπονούμενη ανέφερε πως είχε αφήσει ανοικτή συρόμενη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE